Kariyer Radyo Of düşünüyorsunuz ? What To Expect Üzerine Bazı İyi İpuçları

Buestetik bölümünde çok değil ve ilk bakışta bile bunun yerine bir radyo bir jeneratör olduğunu düşünebilirsiniz , ama Porter – Cable PC18JR kaliteli çıkışı ile dayanıklılık sunuyor. Birim beklediğinizstandart özelliklerin çoğunu ile donatılmış , ve birkaç ekstra herhangi bir iş sahasında önemli bir öğe yapmak için eklenir . Radyo , bu ayrı ayrı satılır , Bir pilin veya şarj cihazı ile gelmiyor . BazenRadyo yük zaman alır Tam okuyunuz . O yük değilse , bunu bir kaç dakika verin ve tarayıcınıza ” yenileme ” tıklayın .

İstasyon RADYO MIG 42 RadioEnigma 39 radyan 38 MusicArtclub Selanik Atina Yunanistan 37 * SMP – Radyo 37 RadioNeXX.com – La Voz de la Libertad onu görmek 35yolu , Websense İnternet Radyo ve TV adında bir kategori vardır . Onlar için erişimi engellemek istiyorsa , bu onay kutusunu tıklatarak meselesi olurdu, ama onlar karar verdi . Dinleyici ucunda,alınan sinyaller ile çözülür. Bir HD Radyo alıcısı beraberindeki metin iledijital radyo iletimini alır . Eski analog alıcılarıanalog yayıncıları almaya devam ediyor.

Bir switch mode güç trafosu test etmek içinen iyi yolu, ilkkartından çıkarmak olduğunu. Sekonder sargı arızaları derece nadir olarak sargı sadecebirincil kontrol edin . Nasılprimer sargı hangisinin biliyor musunuz ? Büyük filtre kapağındandevre nereye gittiğini görmek içinpozitif pin iz . Butransformatörpin birine gidecek . SonraTahliye olangüç fet orta pin bakmak vetransformatör başka bir pin yol açacaktır . İki pim transformatörün primer sargısı olup .

Iyi jambon antenlerin bazı ağaçlar arasına gerilmiş tel antenler gizlemek için , ev yapımı basit . Kurmak , bu tür ihtiyaç varsa çok taşınabilir , ve hemen hemen her yerde kurulum olabilir . Mevcut cep amatör radyo kurulumları tümdünyada konuşabilirsiniz . Bu dinleyicilerin çoğu fark olmayabilir Ne düşünün Şeyler bu şakalarpopo da topikal ve esprili yaptığı konuşmaları tutmak için kapsamlı bir araştırma yaptım ciddi , anlayışlı radyo yapımcısı oldu , ve gibi üst misafirlerine güvenli hırsla kim çalıştı Daha sonra ABD Savunma Bakanı Donald Rumsfeld , Burke dedi .

Uyumak için , bir internet radyo Sahil Dalgaları gibi bir Atmosfer kanal veyaUyku kanalı dinlemek için harika bir uyku yardımcısıdır . İnternet radyolar da onlarveranda yatak odanızda veya dışında gitmek anlamına gelir ki çok taşınabilir. Hatta kablosuz hoparlör gibi aksesuarlar , ya da yüzme havuzunda yüzen bile geçirmez hoparlörler var . Radyo insanlar tüm dünyada iletilenşekilde değişti . Genellikle dünyanın başka bir kısmına dünyanın bir kısmından iletişim ay sürdü ne birkaç dakika içinde yapılabilir. Bu yaratılmış olabilir önce hangi fikir ( ler ) ve / veya buluşlar geliştirilecek vardı ? düzenleme

Buyeni dijital telsiz sistemiboyutu ve kapsamı göz önüne alındığında, biz buna yeni gruplar eklemek için aramak gibi aşamalı olarak uygulamaya geçirilen , tasarım , olduğuna dikkat etmek önemlidir , ” dedi . ” Bubaştan beklenen oldu bizson kullanıcılar olacak olanlar geri bildirim almak gibi belirli tweaks yapılması gerekir . ” Şimdiye kadar ,sistemilçe umduğu daha iyi sonuçlar elde edilir , Moore söyledi .ilçetelsiz sistemi üzerinde kapsama sunmak istedik sokak en az 95kez ancak yüzde testler yaklaşık yüzde 98 sağlamaktadır gösterdi , dedi .

Konuşma Telsizin artan popülaritesi ve etkisi muhtemelenböyle Rush Limbaugh ve Larry King gibi bazı yüksek profilli ana çıkması , uzun yol ( konuşma radyo genellikle araç radyoları üzerinde duyulur gibi ) ve konuşma radyonun etkisi de dahil olmak üzere çeşitli faktörlere bağlanabilir diğer medya haber almak ve büyüyen etkisi rapor neden birkaç yüksek profilli siyasi tartışmalarda , üzerinde . Aileler ABD’nin tüketici uzmanlar, yüksek ilaç fiyatları dinleyicileri nasıl etkilediğini tartışmak için radyo röportajları sınırlı sayıda mevcuttur . Yüksek ödenen ilaç şirketi yöneticileri dinleyici onların çirkin fiyatlandırma uygulamaları ve gök yüksek kar hakkında bilmek istemeyebilirsiniz . Ama biz yapmak .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>