At Work Sizin RadyoStatik Out Take Nasıl

Bençoğu zaman yurtdışı ,Hava Kuvvetleri var , ben Silahlı Kuvvetler Radyo ileaynı şeyi yaptı ve bu şekilde kırdı . O benim başlangıç ​​var nasıl. Benim düzenli istihbarat işinin yanı sıra , bir ücretsiz gönüllü olarak başladı . Ben o kadar çok ben ” , ben insanlar bu iş için ödeme inanmıyorum ” diye düşündüm ama hiç bunun dışında bir mesleği yapma düşünmüştü asla sevmeye var . Örneğin 10 kHz içeriği kadar taşıyan bir 1 MHz bir sinyal olacak bir AM radyo istasyonu 990 kHz MHz 1.01 aralığında yayılmış .

Arama Motoru Pazarlaması hakkında konuşuyor. Yani bir kaç anahtar kelime seçmek kadar kolay mı sanıyorsun? Eğer gerçekten ne yaptığınızı bilmiyorsanız,masada para bırakmak için gidiyoruz . Facebook gibi bir sosyal ağ sitesinde bir arama Google gibi motoru ve reklam reklam arasındakifark nedir ? Büyük bir soru. Cevap için ayarlayın . Biz de David mütevazı başlangıcından bu şirket inşa nasıl bulacaksınız , bir kahve dükkanı dışında çalışan ,başarı için bu Regus ile işbirliği yaparak , bugün

Misafir Lewis Maltby ,Ulusal Workrights Enstitüsü , Princeton , NJ ve onlar bunu yapabilir yazarı Kurucusu ve Direktörü ? İşyerinde ( Portföy , 2009) Bizim Temel Haklar Geri Almak . Lewis işçiler worklives üzerindeki kontrolü hakkında doğru olduğuna inandığımız bazı önemli mitleri olacaktır . icat durur asla global bir şirkettir . Yıllar geçtikçe , 3M yenilikler yüzlerce, tümdünyada milyonlarca insan için günlük hayatı düzeldi . WorkTunes AM / FM radyo ve işitme koruyucusu yerleşikbirçok özellik şantiye güvenlik ve kolaylık iyileştirilmesi , iş 3M yeniliklerin bir örnektir .

Zincirinin adım sürücünün dişli hem de çubuk burun dişlinin her iki sahayı eşleşmelidir olarak bilmek önemlidir . Busürücü linke damgalı amaPitch kendinizi ölçmek gerekiyorsa , 2 ilezincir ve bölünmenin herhangi bir 3 perçinler arasındakimesafeyi dikkate alınmalıdır . 52 sürücü bağlantıları ile adım uzunluğu 3.18 metre olacak bir örnek olarak, 1/4 ” , 3/ 8 iken, perde zinciri , 52 sürücü bağlantıları var ve uzunluğu 2.17 metre olabilir.” Yaniperde senin kanadın uzunluğunu etkileyensürücü bağlantısı boyutunu etkiler .

Biz bunun için ödemek için bir araya rezervlerini koymak için çalışıyoruz , ” 400.000 $ veya yıllık bütçesinin dörtte birinden daha yukarı olması içinitfaiyeyemaliyet tahmini Chase , dedi . ” Biz ettik , bu gün ve yaş okul ilçe ve herkes gibiyüzde 2 vergi kapağın altına düşmesi lazım . hakkı “Ben MissouriMidwest geride ediliyor çok endişe duyuyorum , ” Jones Missouri sınır eyaletlerinde altı benimsemiş olduğugerçeğini gerekçe göstererek, dedi ” çalışmak ” yasaları . ” biz burada tartışmaya gerek bir ekonomik büyüme politikasıdır. ”

Birçok Amerikalıradyo onların haber almak . Aslında, AmerikalılarRadyo Reklam Bürosu verilerine göre, günde ortalama üç saat , yaklaşıkradyo dinlemek . Bu kahve ve tost üzerinde veya araç radyolar aracılığıyla , bir çalar saat ile duymuş olsun , Amerikalıların çoğuradyodan onların sabah haberleri olsun. Üç dört yetişkin onların arabaları dinlerken Amerikalıların yarısı , işteradyo dinlemek . Dinleme ve radyo ve televizyonda spor radyo kişilikleri ve play-by -play adamları görünce bir patlama gibi görünüyor , ve o, o bir çok ödüllendirici kariyer , ama , bu adamlar aidatlarını gerçekçi ödenecek , ve siz de gerekir . ”

Tartışma radyo ” normal insanlar ” izin veren , katılımcı bir orta aramak ve ana ve uzman konuklar , daha bilgili ve genellikle inatçı ile görmek kendi noktaları tartışmak için . Bu kendi görüşlerini oluşturacak ve eylemler gibi oylamayı almak dinleyicileri teşvik ya da duymak ne bağlı temsilcileri tabanlı seçildi çağırarak , popülist bir ortamdır. Bir konuk etkili akılda konuşma radyonun , eğlenceli popülist ve kişisel doğası tutarak bu ortamda sığabilir . Ya aramalar sırasında , ya dagörüşmelersırasında , ana düşman veya dost , liberal veya muhafazakâr olup olmadığını belirlemek . Gelecekte, düşmanca ya da muhafazakar konuşmak radyo şovları ulaşmak istemeyebilirsiniz .

TTMB açık konu ,SSS bölümünde listedin olanlar hariç hemen hemen tüm konular için genel ilgi forumdur. Bu G – puan ve aile dostu. TTT veya mesajların dikkat çekmek için herhangi bir diğer benzeri bir mekanizma kullanmak , butinstead düşündün başkalarının sahip isteyebilirsiniz yeni bilgi ile mevcut konuları güncellemek için istihbarat kullanmayın lütfen .

Odaklanamýyorlar zaman Quily müşterilerinden bazıları müzik dinlemek ya da bir görevi gerçekleştirirken olduğunuzda onlar sıkıcı bulabilirsiniz . DEHB olan kişiler genellikle düşük ya da hızlı bir şekilde kullanılır dopamin seviyeleri vemüzik hoş bir yardımcıdır . Ben iş yerinde büyük bir motivasyon olması için müzik bulmak , ” Greenwood diyor . ” Bu yavaş bir gün daha hızlı gitmek ve genellikle gerçektenyaratıcı süreçte bana yardımcı olur yapar . ” Ted Kendall onu tutmak içindoğru şarkıyı dayanan başka bir müzik aşığı üretken . o bir lüks fazla bir zorunluluk olarak müzik görüyor . Aksine gürültü ayar yerine, o sessizliği dışarı tuning oluyor .

İşyerinde İnternet radyosu için bir yer CNN.com iş müzik dinlemek bir makaleye göre , kesinlikle var işçiler odaklanmasına yardımcı ve verimliliği artırabilir . Işte Kulaklıklar onlara el ve çevrelerine deiş uyan müzik almak sağlayan , mümkün işçiler dinleme kişiselleştirmek için yaptık ve Internet radyo kadarıyla onlar duymak istiyorum ne gibi insanlara çok seçenek sunuyor . Bu işyerinde radyo dinlemek için bir lisans almak için yaklaşık £ 125 yıllık maliyeti. Şarj bulunduğunuz yere göre değişebilir . Ne olursa olsun başkalarının dinlerken veya olmayan olsun radyoyu dinlerkenşarj geçerlidir .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>