Modelleri Birlikte Çalışacak Hangi

Edimsellikler bir kayıt stüdyosunda oluşturulan ve profesyonelce yapabilecek ekipman doğrudan telefondan radyo istasyonları tarafından kaydedilen olması – ile ucuz vekullanımı kolay bir ses kaset üzerine aktarılır . Bir gerçeklik sunmak için , birisi başarıylahikaye adım , belirli bir radyo istasyonununhaber departmanı aramak ve onun çalıştırmak , genellikle yaklaşık 60 saniye tamamlanıncaya kadarbandı oynamalıdır . Bant sarma sonraişlem tekrarlanır. Gerçeklik kayıt birinden ( vestüdyodan seyahat dahil)Sözcülüğü süresi iki saat yerde alacaktır . Bu küçük bir yatırım için , o büyük olasılıklaeyalet çapında radyo istasyonları onlarca duyulacaktır .

Iş yerindeki radyo açma dinlendirici ve keyifli bir deneyim olması gerekiyordu . Radyo istasyonları statik ve uğultu dolu Ancak, rahat daha kendinizi daha rahatsız bulabilirsiniz . Statik size deneyim çoğu EMI ( Elektromanyetik Girişim) kaynaklanmaktadır . Elektromanyetik girişim bir cihazınelektrik veya manyetik akımları , başkaakımları ile müdahale nedeniyle ortaya çıkar . Eğer radyodanEMI statik kaldırmak için kullanabileceğiniz birkaç hile vardır . Yerinde bir politika ile, artık hacim veya kişisel görüş bir soru daha ziyadedinleme cihazı uygun kullanılmakta olup olmadığını bir soru .

Ilçe yeni federal radyo görev uymak için yeni polis ve itfaiye radyolar gibi11 Eylül terör saldırılarından bu yana, kamu güvenliği haberleşme diğer yükseltmeleri yapmış , ama bu belki deen kapsamlı değişikliktir. Çevre HizmetleriDairesi dahil olmak üzere bazı ilçe ofisler , zatenyeni bir ağ kullanıyor . Acil sağlık hizmetleri 2016 yılında yangın ilçelerde olduğu gibiaynı zamandayeni sisteme geçmek için bekleniyor . Kolluk 2019 yılında katılmak için planlanıyor . Bu Arsa Radyo her hafta yeni podcast sunuyor , ama bunları duymaktek yolu iTunes abone veya thislandpress.com / radyoda yakından tutmaktır.

Radyo dalgaları “genellikle milyonlarca kilometre üzerinde , görünmezhava yoluyla müzik , konuşmaları , resimleri ve veri iletimi – farklı şekillerde binlerce her gün olur radyo dalgaları görünmez ve insanlar için tamamen belirlenemeyen olsa da, onlar tamamen değişti toplum var ! . bir cep telefonu , bir bebek monitörü , bir telsiz telefon veya diğer kablosuz teknolojilerinbinlerce , hepsi iletişim için radyo dalgalarını kullanır herhangi biri bahsediyoruz olsun . bir aylık süre içinde , bu radyo skeç programı üzerinde yayınlandı 900 AM istasyonları ve 13 milyondan fazla gösterim aldı .

Faksla veya radyo barındıran ve üreticileri konuşmak için gönderilecek bir mektup ya da danışma yazmak . Mektup renkli olması ve ,istasyonun dinleyici zamanında ve önemli bir konuyu tartışmak canlı sözcüler haberdar olduğunu göstermelidir . Kısa, basit ve ilginç mektuplarını tutun. Tanıtım mektubu konukgösteri rastlamak olacağını nasıl bilgisayarlar için en iyi göstergesidir . Mektup gönderdikten sonra , bu gösterileri rezervasyonu almak için bir veya iki hafta sürebilir .

Radyo ağı Monroe İlçenin kamu güvenliği haberleşme ve güvenlik altyapısını elden sürükleyici bir 20 yıl , 212.000.000 $ planınıncenterpieces biridir . 2010 yılında ilçe liderlerinişini yürütmek için , bir yerel kalkınma şirket veya LDC sözleşmeli . Hükümete yakın bağları olan bu özel , kar amacı gütmeyen şirketler kendileri ile sözleşmeleri arma suçlanan dört yerel erkekleriniddianamede geçen sonbaharda bu yana inceleme altında geldi . Kuleler , antenler ve fiber – optik kablolar kabaca 30.000.000 $ sistemi – Harris RF İletişim , büyük ölçüde teknik dil bir dijital trunk radyo ağı denilenilçe binasını tamamladı . Iş bütçe ilerlediğini , Feasel dedi .

Cumhuriyetçiler enerji üreten bölgelerde Evi ilçeleri temsil eden veplanı Demokrat eğilimli devletleri temsil eden Demokrat senatörler kravat vaadinde yedi Demokratlar karşı online video başlatılması , peşinden ayrılmıyor . ” Bu, 2014 yılında onlar için kazanan bir sorun değil , ” Daniel Scarpinato ,Ulusal Cumhuriyetçi Kongre Komitesi ile bir sözcü dedi . Darry Sragow , iklim değişikliği konularında çalışmış bir Kaliforniya merkezli Demokrat danışman , iş veya enerji güvenliğine karşı , iklim değişikliği gibisorunu çerçeveleme seçmenleri bölebilirsiniz özellikle çünkü Cumhuriyetçiler , kısa vadeli kazanç görebilirsiniz söyledi . AmaGOP onun resmine bir ücret alarak olmadan bilimsel olarak desteklenen politikasına karşı olamayacağını savundu .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>