Nasıl Radyo Teleskoplar Çalışır

Seni seviyorum bir müzik türüne özel radyo istasyonlarını dinleyerek daha önce hiç ettik büyük yeni sanatçıları keşfetmek için daha iyi bir yolu ? Bu her zaman büyük yeni müzik arayan dinleyiciler için bir nimet olduğunu , ama özellikle yeraltı veya yukarı ve bazı poz almak için gelen sanatçılar , sanatçılar için harika bir yoldur sadece. Ücretsiz online radyo istasyonları ile yapabileceğiniz diğer bir şaşırtıcı Zaten aşk bir sanatçı için benzer bir ses sanatçıları bulmak. Bu, sizin için ne arıyorsanız olmalı yeni sanatçıları bulmak için odak daraltmak olur .

Kesinlikle herhangi bir iş yerinde güvenli kalmak içinen emin yollarından biri eldekigörev üzerinde duruldu ( her iki elinizi ) tutmaktır. Walkie talkie aksesuarları çalışanlarınızın VOX yetenekli iş radyolarınen iyi şekilde yardımcı olur. Eğer hardhat altında tapınak dönüştürücü mikrofon aracılığıyla VOX özellikli RDX birimine konuşuyorlar ya da basit bir earpice mikrofon kullanarak huzurevinde bir hasta için yardım çağrısında olsanız, iki yönlü telsiz aksesuarları bir cankurtaran olabilir ! VOX yetenekli iş walkie -talkie size iş radyo yatırım bekliyoruzdeğeri yüksek getiri sağlamak için performansını daha itin.

Işyerinde internet radyo dinlerken benbölgesinde almak ve işin bir ton olsun nasıl genellikle. Ben kendi müzik koleksiyonu vsradyo gibi çünkü onun gerçekten yeni bantlar , MCS ve genel müzik öğrenmek içinen iyi yoldur . Bir sonraki vurmak için ne oluyor asla bilemezsiniz . Zaman izin veriyorsa , size onun / işin bir ” demo ” kaset kaydı göndermek içinanons isteyin . Kişi sıcak ve ikna edici gibi bir radyo spikeri -Sen geliyorsa muhtemelen çalışacaktır birini buldum . Richard Wolff Massachusetts AmherstÜniversitesi’nde ekonomi fahri profesörü ve İş See Demokrasiyazarı

Hay House Radio onu veda göstermek için Dr Susan katılın . O yapmanızçalışmalarında sizeen iyi ortaya çıkarmak için rehberlik paylaşıyor . Ben açık bir küme alana sahip bir ofiste çalışmak . Ben o bölgede değilim , ama oradainsanlar yerel popüler şarkıları istasyonuna ayarlı küçük bir AM / FM radyo var . Çalışmaen meşgul İnternet kullanıcıları da Internet radyo dinlemek bulundu . Bu insanlar da online radyo dinlemek istemeyenler olarak bir internet reklamı yanıt iki olasılığı vardır .

Bir şehrinbelediye başkanı olmak içindoğru insanı seçmek için ne kadar önemli? . Öğrenmek için 15:00 de Çalışması Radyo Show’daYenilik bugün Dinle . Eğer Belediye Başkanı ‘ Hare için bir soru ya da yorum varsa , 214-787-1190 bize bir çağrı verin . 35 yılboyunca, Las Vegas’taon-air yetenek çoğu ile çalıştık . Radyo hakkındaçok şey coşku , heyecan dolu genç bir sürü insan ile çalışmak olduğunu , ” dedi . zaman günün- Londra radyo istasyonlarının bir dizi için dinleme gösteren bir grafik var . ( Yardım etmek , LBC 97.3 bir konuşma radyo istasyonu ) .

Dallas Gözlemci okuyucular tarafından Dallas’ın en iyi paket gıda seçildi . Hiç bir girişimci kazanan bir kavram ile geliyor acaba? Çalışma radyo programında 15:00 Perşembe25 öğrenmek için enYenilik Dinle . Biz bu eğlenceli konsept başlatmak için karar nasıl ve neden bulmak için Quesa – D – Ya en kurucuları ile sohbet ( ve yemek) olacak. Online kazanç içinpotansiyel, özellikle çevrimiçi eğlence arayan daha fazla insan ile , ancak büyük, CNN Radio 1190 AMKadranı veya dinleyin . Nasıl başlatmak ve bir online radyo istasyonu ev sahipliği için?

Bu engelleri aşmak içinçalışmalarbüyük proje, doğruişi yapmak olacak kadar önemli acil yanıt ‘ gün -gün çalışma şekil , hem de nasıl yakından ışık tutuyor . Amerika’nın İş Gücününkalbinde onun kışkırtıcı konuk listesi -destek veemek toplumun katılımıyla , bölgesel , ulusal ve uluslararası iş liderleri ve savunucuları onlarca politikacılar , sivil liderler , endüstri profesyonelleri ile birliktegösteri misafir olmuştur , uzmanlar ve daha fazlası. Değil politika – -son tartışmaların ardındakiitici güçtür bob Soutier ,Büyükşehir Louis İşçi Konseyi başkanı , siyaset söylüyor .

Birçok Amerikalıradyo onların haber almak . Aslında, AmerikalılarRadyo Reklam Bürosu verilerine göre, günde ortalama üç saat , yaklaşıkradyo dinlemek . Bu kahve ve tost üzerinde veya araç radyolar aracılığıyla , bir çalar saat ile duymuş olsun , Amerikalıların çoğuradyodan onların sabah haberleri olsun. Üç dört yetişkin onların arabaları dinlerken Amerikalıların yarısı , işteradyo dinlemek . Dinleme ve radyo ve televizyonda spor radyo kişilikleri ve play-by -play adamları görünce bir patlama gibi görünüyor , ve o, o bir çok ödüllendirici kariyer , ama , bu adamlar aidatlarını gerçekçi ödenecek , ve siz de gerekir . ”

Yaratıcılık , yenilik ve keşif yüksek, özellikle dijital ve teknoloji pozisyonları için , NPR kiralanabilir olanların niteliklerini değerlenir . Artı daha bilinçli bir yurttaş oluşturmak için çabalarımızı için gerçek bir şekilde katkıda serin teknoloji işi yapmak için bir şans olacak. Burada iyi onlar Internet radyo istasyonları duymak ne korumak veaynı zamanda bir reklamda görmek NPR insanlar bir dijital ve teknoloji rolü için uygulamak için birkaç nedeni vardır . Işitsel istemleri ile birliktegörselkişinin beyninde sopa .

Bu sizin ofis bir pencere varsa sen / içinde çalışmak hangi şehir bağlıdır . Eğer büyük bir pazarda yaşıyorsanız , büyük olasılıkla bir uydu sinyali almak için kullanabileceğiniz bir karasal tekrarlayıcı olacaktır . Değilse , senuydudaniyi sinyal almak için bir pencereanten koymak gerekir . Ama evet, evde veyaofiste dinlemek alabilirsiniz ev kitleri vardır . Edimselliklerradyo haber medya ile iletişim etkili , maliyet – etkin modu bulunmaktadır . Diğer iletişim teknikleri ile birlikte kullanıldığında , bu bir savunma grubu önemli bir haber değeri mesajı ileeyalet çapında vatandaşların ulaşmanıza yardımcı olabilir .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>