Sufi mistikler Modern Soundtrack alın

Bizim en son öğle yemeği Robin Pressman , KRCB Radyo Programı Direktörü ( 91 FM ) Rohnert Park merkezli bir PBS / NPR istasyonu duymak ve lezzetli bir öğle yemeği zevk için bir fırsat oldu . Robin özellikle yurttaş gazeteciliği ve toplum katılımı ile dinleyicileri ile aktif bir ortaklık oluşturmak için yeni inisiyatiflere odaklanan ,sorunlar ve kamu yayıncılığı bakan yeni fırsatlar hakkında konuştuk . Rock, Sufi mistisizm , psychedelic rock , biraz Pink Floyd gibi , ” diyor . ” Biz kutsal şarkıları ve orijinalleri kaydedebilirsiniz . Biz herkesi kucaklamak istiyoruz , bu yüzden bizim müzik sınırlamak yoktur . “Bu, diğer ikihastanede durumu ciddi . Öldürülenerkeklerin hangi bilinmemektedir .

Bu üç bölümlük dizi ,MessageAbodeSufi Message Buluşmasıyıllık Federasyonu kaydedilmiş , Pir Shabda Kahn özel bir odaklanma ile Raga Bhairavi Hazreti Inayat Han tarafından belirlenenMelodik Zikir anlayışımızı derinleştirilmesidinleyici kılavuzluk flatted vedoğal ikinci senetler de onun dahil üzerinde . O Pir – mürşidelinde yazılı önceki ve sonraki sürümlerinde bu parçanıngelişimöyküsü üzerine açıklamaktadır . Bülten okuyucu David Freudberg kafadarla , insan maneviyat keşfetmek ulusal bir slow türk dinle radyo programının Yapımcı olduğunu. O Cambridge , Massachusetts’te yaşıyor veWashington Post yoğun yayınladı .

Mevlana Fazlullah Biladar Han , 1974 yılındaSvat İlçesi’ninYusufzai kabilesinin Babukarkhel klanının bir Pukhtun için Fazal Hayat doğdu. 5 6 Fazlullah Bu Fazullah Sufi Muhammed Medresesi’nde bir öğrenci olarak Sufi Muhammmad kızı kaçırılır rivayet edilir Sufi Muhammed , Tehreek – e – Nafaz – e – Şeriat – e – Muhammedi kurucusukızı ile evlendi . MSNBC ,Amerika Birleşik Devletleri’nde bir haber kanalı Mevlana Fazlullahbilinen tek iddia edilen resim 7 elde . Pakistan’da Militan etkinlik düzenlemek İşlemleriDawoud müziği ve Renegade Sufi o ( aşağıya bakınız ) sorunsuz bir şekilde doğu ve batı , akustik ve elektronik modern ve antik harmanlayarak düzenleyin. Dawoud çalışmaları amd deneyleri tatlı meyveler dünyaya gelmiştir .

İslamcı el – Şebab direnişçileri geleneksel şiddet feragat ederek bir Sufi grubunkalesi dahil , 7 Aralık şiddet olmadan merkezi Somali’deki iki ilçe ele geçirildi . Galgadud bölgedeki sakinleri silahlı kamyonlar gemiye savaşçıları barışçıleyalet başkenti Dhusamareb girdiğini bildirdi . ” Onlar gelmeden önceyerel klan milisleri çekildi , ” tek yerleşikbağımsız Radyo Garowe söyledi . Şebab savaşçıları aynı zamanda klan milisler benzer hiçbir direnç sunan ,güneye Mataban mahallesinin kontrolünü aldı . Şebab hizip zaten Kismayo ve Marka liman şehirleri de dahil olmak üzere güney Somali’de kilit bölgelerini kontrol eder.

AMIR Sohrab Yahaghi ve Malek gibi ustalardan İran’da keman eğitimi ve California , BerkeleyÜniversitesi’nden matematik doktorasını aldı. O şu anda Towson Üniversitesifakülte üzerindedir . 1990 yılındaİran Ulusal Müzik Ensemble katıldı ve o günden beri verdiği konserlerinde tümgrubu ile sahne aldı . O dagrup için oluşturur ve şiir aktif bir yazar . Tasavvuf İslam’ınkalbidir ” Sheika Fariha , New York’ta önde gelen Sufi der öğretmen . ” Bu İslam’ınelmas özüdür . Tasavvuf olmadan, İslam gerçekten sadece kısmi bir. Bu kuru bir kabuk gibi olurdu . “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>